Dansmarathon en openbare repetitie Carrousel

25 januari 2017

Op zaterdag 4 maart presenteren het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni en Asko|Schönberg de première van Carrousel.
Deze voorstelling over een uitputtende dansmarathon kan niet gemaakt worden zonder dat de 7 acteurs, 4 dansers en 6 musici zelf ervaren wat uitputting met hen doet. Iedereen is welkom om mee te doen op donderdag 2 en vrijdag 3 februari in De Machinefabriek, Groningen. Voor de ervaring én het goede doel, want alle deelnemers laten zich sponsoren om geld op te halen voor het werk van Artsen Zonder Grenzen.

Carrousel Danst Door, 24-uurs dansmarathon
Wanneer het publiek binnen komt bij de voorstelling Carrousel, is de danswedstrijd al 720 uur bezig. Precies 720 uur voor de allereerste voorstelling, starten cast & crew van Carrousel met een 24-uurs dansmarathon en iedereen mag meedoen! Deelnemers kunnen inhaken of afhaken wanneer ze willen, maar houdt een deelnemer het 24 uur vol dan krijgt hij een premièrekaart voor Carrousel. Sta je stil of komen je knieën op de grond? Dan ben je af!
Tijdens de marathon zijn er diverse workshops en activiteiten in De Machinefabriek: morning yoga, miniconcerten, een theatrale inleiding op Carrousel, smartlappen zingen met Fabian ‘Hazes’ Jansen, super gezond ontbijten of samen dineren.

De cast & crew laten zich sponsoren en willen met deze uitdaging geld ophalen voor het werk van Artsen Zonder Grenzen. Dus dans mee (en nog beter laat je ook sponsoren) voor de ervaring én het goede doel!
Start: donderdag 2 februari 21.00 uur, einde: vrijdag 3 februari 21.00 uur
De Machinefabriek, Bloemstraat 38 Groningen, zie hier alle info en timetable

Openbare repetitie Carrousel
woensdag 8 februari, 20.15 uur, Stadsschouwburg Groningen.
In de Stadsschouwburg Groningen krijgt het publiek eenmalig de mogelijkheid om met hun neus bovenop de repetitie te zitten. Ervaar hoe ideeën over tekst, bewerking, spel, dans, decor en muziek in het hele repetitieproces vorm krijgen op weg naar de uiteindelijke voorstelling. Kaartverkoop Stadsschouwburg.
Alle info over de voorstellingen van Carrousel.

 

Carrousel danst door

Carrousel danst door

ga terug