New News Item-en

24 oktober 2019

In de week van 28 oktober starten wij met uitsturen van een enquête naar onze bezoekers. Wij krijgen graag meer inzicht in de meningen en voorkeuren van ons publiek. De resultaten gebruiken we ook om verantwoording af te leggen aan subsidieverstrekkers. Daartoe zijn wij verplicht.
Uw mening is zeer waardevol voor ons, dus als u een uitnodiging voor dit onderzoek krijgt, waarderen wij het zeer als u de tijd neemt om hieraan deel te nemen. De invultijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Alle resultaten worden anoniem verwerkt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Terra Nova.

Vanwege de huidige wet- en regelgeving rondom privacy (AVG), die het uitwisselen van persoonsgegevens verbiedt, kan het zijn dat u de uitnodiging direct van ons ontvangt maar ook via een van de concertzalen waar u kaarten hebt gekocht. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen hiervoor uw begrip. U hoeft de enquete uiteraard maar een keer in te vullen. 

Heeft u vragen over het publieksonderzoek? Neem gerust contact met ons kantoor: info@askoschoenberg.nl of 020 5191855. Wij staan u graag te woord!

ga terug